Bartenderservice: deltidsjob, fuld tid indkomst

Bartenderservice er en af de få arbejdspladser, du kan gøre en fuld tid indkomst fra en del tid job. Hvis du er en udgående person, der kan lide at være i et socialt miljø, så er bartenderservice værd et kig.

Det er meget nemt at blive en bartender. Der er mange skoler, der underviser bartenderservice, og det tager kun omkring to uger for at gennemføre kurset. De fleste bartenderservice skoler opkræve mindre end $300 og hjælpe dig med at finde et job.

Bartenderservice er faktisk meget nemt. Det tager nogle praksis, men de fleste bartendere behøver ikke at lære en enorm mængde af drikkevarer. I virkeligheden at de fleste bartendere kun et dusin eller to forskellige slags drikkevarer. Hvis nogen spørger efter noget særligt, de normalt trække ud en drink opskriftsbog og gøre drink fra bunden. Mens nogle bartendere ved et par hundrede drinks, ved den almindelige befolkning kun en halv snes.

Du kan gøre store penge at være en bartender. De fleste bartendere arbejde kun et par dage om ugen. men deres indkomst kan være enorme. Det er ikke ualmindeligt at gøre $100 eller $200 om skift. Hvis du arbejder på en stor bar eller klub, kan du nemt det dobbelte. Så hvis du er på udkig efter en stor karrieremulighed, vælge bartenderservice.

Yderligere oplysninger findes på


Leave a Reply