EBay gavekort: Spar ved at købe Ebay gavekort

Nu, hvor onlinehandlende har indset den sande potentiale af online shopping med eBay, de tilbyder deres kunder en bedre og lettere (for ikke at nævne billigere) måde at gøre deres transaktioner med eBay. eBay gavekort!

Men kunderne og alle online-shoppere skal altid være forsigtig med de vilkår og/eller betingelser vedrørende gavekortene. Være altid på vagt og mindede om udløbsdatoen for gavekort, denne måde, kunder kan altid gøre fuld brug af deres eBay GCs. Gavekort fra eBay er vidunderlige gaver til kære for os mennesker. Med en eBay gavekort deler vi glæden ved shopping online via eBay.

eBay gavekort er tilgængelige for alle, der ønsker at købe en. Ingen eBay registrering eller eBay medlemskab kræves for at få dine hænder på denne baby. De kan være købt men PayPal. En af dens endnu bedre punkter er, at mens betaler for dit gavekort, kan du vælge at tilmelde din konto hos PayPal.

Men som noget, der er en fangst. Fangsten er ikke alle eBay gavekort vil blive indløst. Kun dem, der passerer de følgende krav vil blive indløst.

1. den, der sælger varen på salg accepterer PayPal som en af de måder at betale for deres merchandise.

2. den oprindelige pris på varen i salg skal være i britiske pund, canadiske Dollars, euro eller US-Dollars.

3. ejeren af GC har ti dage efter varen på salg er blevet lukket på eBay til at betale for merchandise via PayPal.

Der er sjældne lejligheder, og eBay gavekortet udløber. Kunder eller købere af gavekortene er heller ikke forpligtet til at betale vedligeholdelsesgebyrer på uudnyttede restbeløb af gavekortet. Hvis prisen på den vare, som en kunde køber ikke kan dækkes af gavekortet alene, skal køberen levere den resterende saldo ved at betale fra en anden fond kilde på PayPal (som kan være enten kreditkort eller bankkonto).

eBay gavekort kan bruges, når kunden ønsker at købe en vare eller har vundet en vare på eBay, der passerer de krav, der er nævnt ovenfor. For at gøre dette, når du har valgt det element, du vil, Vælg word Paypal til din betalingsmetode. (Gå ikke i panik hvis det omdirigerer dig til PayPal websted, dette virkelig sker) Log i hen til PayPal og nedskrive forløsning koder fundet udførligt betaling Check. Se efter knappen Tilføj/Vælg og klik på, så du kan bruge din GC. Du indløse dit gavekort på denne måde og sælgeren af elementet modtager betaling via PayPal.

Leave a Reply