Google-aktiesplit

Du er måske nysgerrig efter, hvornår Google-aktien splittes. Denne artikel vil give værdifuld information og detaljer om processen for investorer. Google-aktier kan være udsat for prisudsving som med ethvert aktiesplit. Et aktiesplit er gavnligt for investorer, fordi det øger mængden af aktier, de er i stand til at købe. For eksempel fordobler en 2-for-1-opdeling antallet og værdien af de aktier, som hver investor får.

Google foreslog en opdeling for at beskytte grundlæggernes kontrol over virksomheden. Det halverede aktiekursen, men skabte også en ny type aktier, der ikke har stemmeret på investormøder. Selvom dette var kontroversielt på det tidspunkt, er det blevet indset af mange virksomheder, at fordelene ved at beholde aktionærernes stemmerettigheder er værd at gøre. Google vil sandsynligvis implementere denne plan hurtigere end forventet. Selvom investorer måske er skeptiske over for virksomhedens intentioner, er det muligt, at de vil lykkes.

Opdeling har mange fordele. Det gør Alphabet-aktier attraktive for almindelige investorer. Det øger chancerne for, at det vil blive tilføjet til Dow Jones Industrial Average (et markedsværdiindeks). Dow Jones Industrial Average, S&P 500 og NASDAQ afhænger alle af prisen. Hvis Google blev børsnoteret, ville det også blive inkluderet i dette indeks. Googles markedsværdi ville ikke kunne medtages på disse lister, hvis den blev købt til en høj pris. Alphabet-aktier er nu mere attraktive for almindelige investorer på grund af Alphabet-opdelingen.

Google overvejer ikke kun virkningerne af sit aktiesplit, men også de mulige konsekvenser for sin forretningsmodel. Investorer bør være i stand til at træffe bedre beslutninger, når de køber aktier til højere priser. Når du træffer en beslutning, er det vigtigt at overveje virksomhedens økonomi, forretningsmodel og fremtidsudsigter. Googles aktiesplit vil i sidste ende gøre det mere likvidt og tilgængeligt, hvilket kan tilskynde til mere handel og køb. Aktiens fundamentale forhold er ikke blevet ændret, og selskabets langsigtede udsigter er fortsat stærke.

Alphabet (GOOGL) annoncerede en 20-for-1 aktieopdeling tirsdag. Eftermarkedshandel så Alphabet-aktiekurserne stige efter nyheden. Alphabet er ligesom Apple en af få teknologivirksomheder, der har en billion dollar markedsværdi. Dette er en vigtig tid i teknologiens historie og marked. Hvis du er interesseret i at købe Google-aktier, skal du sørge for at udnytte muligheden.

Nogle investorer vil blive forstyrret af Google-aktiesplittet, og der kan opstå prisanomalier. Hvis Google-aktier blev delt i halvdelen, ville en gennemsnitlig Joe have brug for $ 783 mere for at øge sin aktiekurs igen. Denne kunstige begrænsning af efterspørgslen er god for Googles aktiekurser, men dårlig for konkurrenterne. Facebook, Netflix, Microsoft og Microsoft har markedsværdier på over to billioner dollars. Google har dog mindre end halvdelen af det. Nyheden vil sandsynligvis glæde dem med blot et par hundrede dollars.


Comments are closed