Gravering – typer og sorter

Gravering er et stykke af udskåret struktur, som er lavet med indsnit designet til en hård, flad overflade af carving riller på det. Resultaterne af gravering er pyntegenstande, der giver unik indretning til den omkringliggende arena. Du kan skære indgraveringer på materialer som sølv, guld, kobber, relief print blok, træ eller kobber. Med ordentlig baggrunde tilføje forskellige typer af graveringer virkelig et strejf af undren og sort til indretning.

Processen med gravering

Gravering er rent videnskabelige. Gravører bruge en hærdet stål værktøj kaldet burin for at skære design i overfladen, for det meste, af kobber. Burin skærer en unik kvalitet af linje, der er kendetegnet ved sin stabil udseende og rene kanter. Gravers bruger ofte vinkel farvetone værktøj, der er mere almindeligt anvendt i grafik. Når gravers nødt til at skære på større områder, bruger de florentinske liner værktøj, der skærer flere graveringer. Mens flad gravers bruges især til laver fyld arbejde på breve, bruges de runde gravers specielt på sølv, nikkel og stål til at skabe lyse nedskæringer. Men andre værktøjer som roulets, burnishers og mezzotint rockers bruges især til at bringe i en texturering effekt.

Stik anvendes på forskellige former som malerier, frimærker, vægge og andre elementer.
Følgende er de forskellige typer af stik:

Moderne indgraveringer

Disse typer af hånd stik er dybest set findes i skydevåben og andre metal våben, musikinstrumenter og smykker stykker. De fleste af industrielle anvendelser som produktion af dybtryk plader til kommercielle formål udskiftes hånd indgraveringer ofte med CNC kobberstik udført af fræsemaskiner.

Lasergravering

Det er en praksis med at bruge lasere til at gravere, markere eller etch på et objekt. Selv om laser graveringer er mere anvendelige på “laserable” materialer som polymer og roman metallegeringer, er de for det meste finder anvendelse på materialer som plast, belagt metaller, sten og glas, træ og naturlige materialer.

Musik gravering

Dette er kunsten at tegningen musik notation i høj kvalitet. I begyndelsen af 1900-tallet musik nodepapir var trykt på vellum eller onionskin, som gør det muligt at nemt rette enhver form for fejl, mens gravering. Med fremkomsten af personlige computere, er hånd stik dybest set blevet en fortid. Nu enkelte dele af en orkesterpartitur kan udvindes nemt og udskrives ved hjælp af mange edb-programmer.

For at dekorere dit hjem og kontor, kan du bruge hånd indgraveringer og give en æstetisk præg på indretningen.


Comments are closed