Moskva Lejligheder til leje Give forretningsrejsende en kant

Efter flere års post-sovjetiske Union sprællede, Rusland reemerging på den internationale scene som en politisk, social og økonomisk kraftcenter. Ifølge Time Magazine, som navngivet den russiske præsident Vladimir Putin sin 2007 Person af året, er “Ruslands økonomi vokset gennemsnitligt 7% om året for de seneste fem år. Landet har betalt af på en udenlandsk gæld, når nærmede sig 200 milliarder dollars… arbejderens løn har mere end fordoblet siden 2003.”

Bjørnen er tilbage

Bjørnen er tilbage… stor gang. Og det betyder, at vestlige forretningsfolk strømmer til Rusland for at foretage investeringer, lave aftaler og tjene penge. Moskva er selvfølgelig kernen i handlingen. Men selv om business har aldrig været bedre, det er nogle gange svært for forretningsrejsende til at navigere i byens landskab, kultur og sprog. Det er derfor mange eschewing hoteller og i stedet vælger en fuldt serviceret lejlighed leje i Moskva.

Kort sigt huslejer

Hvis klogt valgt, tilbyder en kort sigt leje flere forskellige fordele i forhold til hotelophold. Business class Moskva huslejer kommer fuldt udstyrede med faciliteter, at vesterlændinge er kommet til at forvente, når de rejser. For eksempel, høj kvalitet hotel sengetøj, toiletartikler og toiletpapir leveres, samt vestlig drikkevarer og snacks. Et fuldt udstyret køkken betyder at business rejsende kan forberede velkendte fødevarer og ikke behøver at bruge uforholdsmæssig meget tid i restauranter. De bedste Moskva huslejer komme også fuldt udstyret med vaskemaskine og strygebræt, så rejsende kan pakke sparsomt.

Men mens faciliteter er nice, evnen til at kommunikere både lokalt og med hjemmekontoret er afgørende for de fleste forretningsrejsende. Med henblik herpå omfatter en business class kort sigt leje ofte en gratis højhastigheds Wi-Fi internetforbindelse, computer printer, scanner, og kopimaskine og telefonservice med gratis lokale opkald. Underholdning tilbydes gratis satellit eller Internet tv-med engelsk sprog kanaler.

At finde den rigtige kilde for Moskva huslejer

Når man ser for en kort sigt leje i Moskva, er nøglen at finde en tjeneste, der ejes og forvaltes af vesterlændinge. Ikke kun gøre de taler engelsk, men de forstår også hvad den vestlige rejsende ønsker og behov. Det er også vigtigt ikke at sjuske med kvalitet. Snarere end at gå med et budget service, i stedet vælge en, der excellerer i at yde forretningsfolk med accommodations opskalere steder, der omfatter alt det nødvendige for at leve og arbejde i komfort. Derudover sikre, at den service, du vælger har medarbejdere der taler engelsk og som kan sikre, at dit ophold i Moskva er stress-fri. Endelig bør selskabet du vælger via sin hjemmeside kunne give dig en række oplysninger, herunder kort, transport råd og retningslinjer for navigering Moskvas visumkrav.

Arbejder i en afslappet og hjemlig atmosfære i et fremmed land hjælper med at holde forretningsfolk, fokuseret og gratis fra distraktioner. Thats hvorfor business rejsende, der vælger den bedste Moskva lejlighed huslejer ofte få en tydelig konkurrencefordel.


Leave a Reply