Nem fortjeneste ved hjælp af PPC i din Affiliate Marketing forretning

PPC er en af de fire grundlæggende typer af søgemaskiner. PPC er også en af de mest omkostningseffektive måder af målrettet annoncering på internettet. Ifølge Forbes magazine, PPC eller Pay Per Click, tegner sig til 2 milliarder dollars om året og forventes at stige til omkring 8 milliarder dollars i år 2008.

Lad os tage et hurtigt kig på hvordan PPC søgemaskiner arbejde.

Disse motorer Opret programoversigter og sats dem baseret på et budbeløb, hjemmesiden ejeren er villig til at betale for hvert klik fra denne søgemaskine. Annoncører byde mod hinanden til at modtage højere ranking for et bestemt søgeord eller sætning.

Den højestbydende for et bestemt søgeord eller sætning vil derefter have websted rangeret som nummer 1 i PPC-søgemaskiner efterfulgt af den anden og tredje højestbydende, op til det sidste nummer, der har placeret et bud på de samme søgeord eller sætning. Dine annoncer vises tydeligt på resultater sider baseret på det beløb i dollar bud du vil accepterer at betale pr. klik.

Hvordan kan du tjene penge ved hjælp af PPC til din affiliate marketing forretning?

De fleste affiliate programmer betaler kun, når et salg er foretaget eller et kundeemne leveret efter en besøgende har klikfrekvens dit websted. Din indtjening vil ikke altid være den samme, som de vil være afhængig af webstedets indhold og trafik marked.

Hvorfor du bør indarbejde PPC i din affiliate marketing program, skyldes det, at indtjeningen er nemmere at gøre end i nogen anden form for affiliate program ikke bruger PPC. Denne måde, vil du gøre profit baseret fra den klikfrekvenserne, som dine besøgende vil gøre på annoncørens websted. I modsætning til nogle programmer, er du ikke betalt pr. salg eller handling.

PPC kan være meget opfindsom for din hjemmeside. Med PPC søgemaskiner indarbejdet i din affiliate programmet, vil du kunne drage fordel af den besøgende, der ikke er interesseret i dine produkter eller tjenester. De samme, som forlader dit websted og aldrig kommer tilbage.

Du vil ikke kun få provision ikke kun fra dem, der bare at søge på nettet og finde de produkter og tjenester, som de ønskede, men du vil være i stand til at opbygge dit websted anerkendelse som en værdifuld ressource. De besøgende, der har fundet hvad de havde brug for fra jer arbejdsplads er tilbøjelige til at komme tilbage og gennemgå, hvad du tilbyder mere nøje. Så de vil i sidste ende komme tilbage til at søge på nettet for andre produkter.

Denne form for affiliate-programmet er også en nem måde for dig at generere nogle mere ekstra indtægter. For eksempel, når en besøgende på dit websted gør en søgning i PPC søgemaskine og klik på annoncøren bided programoversigter, vil annoncører konto derefter blive trukket på grund af at klikke. Med dette, vil du blive kompenseret 30% til 80% af annoncørernes budbeløb.

PPC er ikke kun en kilde til at generere nem fortjeneste; Det kan også hjælpe dig med at fremme dit eget site. De fleste af programmerne tillader provision modtaget for at blive brugt på reklame med dem straks og uden mindste indtjening krav. Dette er en af de mere effektive måder at udveksle dine raw besøgende til målrettede surfere, der har flere tendenser til at købe dine produkter og tjenester.

Hvad sker der hvis du når du integrere PPC i din partnerprogram?

PPC er normalt klar-til-brug affiliate værktøjer, der nemt kan integreres i dit websted. De mest almindelige værktøjer er søgefelter, bannere, tekstlinks og nogle sider, 404-fejl. De fleste søgemaskiner bruge brugerdefinerede løsninger og kan give dig med en hvid-label affiliate program. Dette gør det muligt ved hjælp af kun et par linjer kode, for at integrere fjernt hostet co-branded søgemaskine til dit websted.

De vigtigste fordele? Ikke kun flere penge genereret men også nogle ekstra penge på siden. Plus en levetid provisioner når du har nævnt nogle webmaster venner til motoren.

Tænk over det. Hvor kan du få alle disse fordele samtidig allerede skaber nogle indtægter for dit websted? At vide nogle af de mere nyttige værktøjer du kan bruge til dit affiliate program er ikke spild af tid. De er snarere et middel til at tjene i en tjener.

Bedste vide mere om hvordan du kan bruge PPC søgemaskiner til din affiliate programmet end glip af en stor mulighed for at tjene mere profit.


Comments are closed