Sjove ideer til fødselsdagsfesten

Hvad enten du fylder rundt eller blot stikker endnu et lys i kagen, er en fødselsdag en begivenhed, der er værd at fejre. Chancen er dog, at jo flere fødselsdage du har holdt, jo større sandsynlighed er der også for, at du og dine gæster har prøvet det meste før. Det kan derfor betale sig at tænke ud af boksen, næste gang du holder fødselsdag, så I alle får en oplevelse, I sent vil glemme.

Aktiviteter hvor alle kan være med

Sjove aktiviteter, man ikke oplever til hverdag, løfter stemningen til enhver fødselsdagsfest. Her følger et par forslag, du kan bruge som inspiration.

  • Lej en hypnotisør. Flere professionelle tryllekunsterne og entertainere har specialiseret sig i hypnoseshows. Hypnotisøren vil udvælge de mest påvirkelige blandt deltagerne til hypnose, og det skal nok blive underholdende for dine gæster at se hinanden på slap line. For mange vil det sikkert være sjovt at blive hypnotiseret, men oplever man det som grænseoverskridende, kan man også nøjes med at se på og stadig få en god oplevelse.
  • Syng karaoke. Til enhver god fødselsdag skal der sang og musik til. Og det hele bliver lige en anelse sjovere, når I selv kaster jer ud i de klassiske hits. Det giver automatisk festens sidste timer ekstra liv, hvis du lejer en karaokemaskine. Har du brug for penge til dine aktiviteter, kan du sammenligne forbrugslån hos Consumer Loans.
  • Lav en quiz. Det er måske ikke videre originalt med en quiz, men du kan alligevel skabe livlig diskussion blandt gæsterne, hvis du finder på et underholdende emne. Du kan f.eks. lave en quiz, der handler om dine gæster, så de kan lære hinanden bedre at kende.

Glasur på fødselsdagskagen

Udover sjove aktiviteter er der mange småting, du kan tage i brug for lige at give din fødselsdagsfest det sidste pift. Kreativ pynt, lækker natmad og flot opdækning er alt sammen med til at give en god og hyggelig aften. Har du brug for penge til at holde din fødselsdagsfest, kan du overveje et nyt lån. Du vil sikker tjene meget af lånet hjem igennem gaver og taknemmelighed fra dine glade gæster.


Comments are closed