: Ultralyd High-Tech rengøring rengøring

Er du på udkig efter innovative måder at øge dine tjenester og dine avancer? Ultralyd rengøring kan være en måde for din rengøring forretning til at tilføje en anden indtægt, der kan være meget indbringende. Hvordan virker ultralydsrengøring? Varen renses er nedsænket i en ultralyds tank fyldt med vand og en lille mængde af rengøringsmiddel, og derefter ophidset med højfrekvente lyd for en kort tid. Varen er derefter skylles i en anden tank fyldt med vand og en lille mængde af afspændingsmiddel, og derefter tørres.

Den underliggende proces er at skabe mikroskopiske bobler i væsken. Agitation forårsager disse bobler til at kollapse med stor kraft. Denne kraft producerer chokbølger op til 20.000 pund pr. kvadrattomme. Disse bølger derefter løsne og fortrænge jord fra varen renses – dette kaldes kavitation. Nogle af fordelene ved ultralydsrengøring omfatter:

–Anvendelse af moderne teknologi.

–Overflader og hulrum rengøres uden ridser, børstning eller skrabe.

–Underligt kan formet og komplekse objekter med små sprækker og huller være helt renset.

-Det tager meget kort tid for rengøring, normalt kun et par sekunder til ren objekter såsom mini-blinds.

–Processen er enkle og bruger færre kemikalier end i konventionelle rengøring.

–Rengøring er automatiseret, hvilket gør det mere effektiv end den traditionelle kedelige form af manuel rengøring.

Typer af elementer, der kan rengøres med ultralyd teknologi er næsten ubegrænsede:

-Persienner

-Brand restaurering, skimmel restaurering og disaster recovery indhold

-Elektronik

-Plastik og silke planter

-Havemøbler

-Lys diffusorer

Rengøring elektronisk udstyr har altid været tidskrævende og besværlige. Når du bruger ultralyd til at rense elektronik, processen bliver effektiv og kan være meget indbringende for virksomheden rengøring. Men der er en masse forvirring om, hvordan en proces påvirker elektronisk udstyr.

Mange mennesker tror, at elektronisk udstyr ikke kan placeres i vand. Det er rigtigt, at du aldrig skal placere elektroniske enheder i vand, der er stadig tilsluttet, brug af den rigtige løsning til ren og ordentlig tørring teknikker tillader elementer, der skal renses og genoprettes ved hjælp af ultralyd. Med det rette udstyr og uddannelse er der ingen skader på elektronik at blive nedsænket i vand.

Mange mennesker mener også, at ultralyd vil løsne lodninger og elementet vil ikke fungere korrekt. Denne tanke er baseret på teorien om, at ultralyd ryster snavs med vibrationer. Renseprocessen kaldes kavitation, hvilket danner og kollapser små bobler – en sikker og effektiv rengøring metode.

Nogle mennesker tror ikke den ultralyd rengøring proces værker. Dette er normalt på grund af en manglende forståelse af, hvordan processen fungerer. Plus mange mennesker aldrig har oplevet resultater på første hånd. Hvis du investerer i det rette udstyr og udføre processen korrekt, ultralyd rengøring er ikke kun effektiv, men faktisk reducerer rengøring tid og gemme tons på lønomkostninger.

Ultralyd er ikke kun for rengøring små genstande som smykker. Ultralyd kan rense og gendanne elementer såsom persienner, lys diffusorer, små elapparater, silke planter og meget mere. Tænk bare på alle de boliger og kontorbygninger med mini-blinds og silke planter. Mulighederne er uendelige for virksomheden rengøring.

Tilføje ultralyd rengøring rengøring virksomheden bør ikke angives i let, da der er en stor investering i udstyr og uddannelse. Men med ordentlig uddannelse og en effektiv marketingplan, ultralyd rengøring kan ikke kun være en anden service du leverer til dine kunder, men en stor tilføjet indtægt for virksomheden rengøring.


Leave a Reply